SezonunTrend Renkleri bitti

Sezon ürünlerinin ünlüler tarafından kullanılması veya da ünlü markaların o sezonun trend olmasını düşündükleri rengi koleksiyonlarına yansıtmaları o sezonun  trend belirleyici unsurlar olarak biliniyor... Bu yılın trendleri ise oldukça renkli ve cıvıl cıvıl özellikle de İlkbahar ve Yaz için birbirinden çok seçenek sunuyorlar bize.. Aslında renk seçimlerinde renk belirlesek bile yaz aylarında her renk kullanılıyor genelde ama özel gün ve gecelerde belki istinai durumlarda sezonun rengi tercih edilebilir, doğada bile her renk mevcutken bunlardan mahrum kalmak niye diye de düşünmeden edemiyorum..
Sezonun moda renkleri rengarenk turuncu turkuaz, mercan olarak göze çarpsa da her rengin kullanıldığı cıvıl cıvıl bir yaz mevsimi içindeyiz..Aynı zamanda çiçek desenleri bluzlarda t- sihirtlerde ve hatta pantolonlarda bile görmek mümkün. puantiyeleri, pudra renkleri de unutmamak gerekli.. Ayakkabılarda ise platform topuklar biraz daha az görülse de yinede bu sezonun modası ama yerini sivri burunlu ve yüksek topuklulara terk etti denilebilir ve babetler sandaletler var renkler ise cıvıl cıvıl...Neon fosforlu renkleri de bu sezon göz ardı etmemek gerekiyor..
Bu yaz tek renk diye bir şey yok artık renklerin birbiriyle dansını izleyeceksiniz.
Sizler için seçtiğimiz bir kaç modele bir göz atalım bakalım neler varmış.

                 Üç rengin bir arada ne kadar hoş durduğunu söylemeden geçmek istemiyorum

                            Hangi renk sizin renginiz önce buna karar vermelisiniz!

  Rengarenk kıyafetlerimizle yine farklılıklar yaratabilir aksesuarlarınızıda cıvıl cıvıl                                           olan sezonun renklerinden seçebilirsiniz.
           





Mini kyafetin ne kadar zarif görünğünü sizde farketmişsinizdir.
    Turuncuyu bu kadar cesur taşıyabilmek bile büyük cesaret ister siz neden denemeyesiniz?
                                  Renklerin birbiriyle uyumu göze çarpmakta
           Dar kesim elbisemiz vücudu sarmakla birlikte kollardaki detaylar gözden kaçmasa gerek
Çok hoş ve etraftaki gözleri üzerimize çekecek mor bir elbiseye ne dersiniz?