Kendi Stilini Kendin Yarat bitti



KENDİ STİLİNİ YARAT..!


Her yerde yazılıp çizilenleri okuyor ve kendimiz için en doğru stili bulmaya çalışıyoruz.
  Mesela bir rock konserine giydiğimiz kıyafeti ciddi bir gece davetinde tercih edemezsiniz öyle değil mi? Edemeyiz etmesine de bazen moda diye peşine takıldığımız giysiler içinde rüküş görünebileceğimizi de unutmamak gerekir.. Her birimizin vücut yapısı farklı olduğu gibi giydiklerimizin bize yakışırlığıda bunun gibi, en iyisi geçin aynanın karşısına ve denediklerinizden içinize sineni alın giyin ve kendi şıklığınızı kendiniz yaratın..
İş daveti
İş davetleri için tercih edeceğiniz kıyafetler arasında beyaz gömlek, siyah pantolon ve etek ceket veya pantolon ceket takımı mutlaka gardırobunuzun temel taşları arasında bulunsun, bulunacağınız ortama göre bir elbise de tercih edebilirsiniz. Renklerin koyu ve ciddi olmaları şartı ile, şık bluzlar da sizi ciddi bir iş kadını yapabilir, bu sezon sıkça adından söz ettiren kalem eteklerle ve topuklu sivri burunlarda sezon trendleri arasında şık bir iş kadını yapar sizi ve istediğiniz davette boy gösterebilirsiniz..
 O zaman iş kadınıysanız dolabınızda özel zamanlar için ayrılmış bir kaç kıyafetiniz bulunmak zorunda..

Stil ipuçları:
Eğer bir  stil yakalamak istiyorsanız şık ve vücudunuza göre bir pantolon tercih edebilirsiniz.. Yine koyu renkler tercih edin ki asil bir görünüme sahip olun üzerine kombinleyeceğiniz bluzlar tam tersi pastel tonlarda olsun, mesela pudra pembeler, şeftaliler bu sezonun en gözde renkleri..Ama kesinlikle tamamen siyahı tercih edip  matem havası yaratmayın. Ayakkabı ve çanta olarak da farklı tonları tercih edebilir canlı bir renk kullanabilirsiniz yada temkini elden bırakmayıp koyu renk sivri burunlu yüksek topuklu bir ayakkabı veya platform topuklu bir ayakkabı ona uygun bir çanta satın alabilirsiniz. Eğer zayıf iseniz sigaret kesimli bir pantolon, skinny bir pantolon veya dar kalem etek de tercihiniz olabilir..


Doğru aksesuar
Stilinizin tamanlayıcı ögelerinden şık bir kemer, göz alıcı ve zarif bir kolye veya bir çift inci veya uzun küpe olabilir.(abartılı ve sallanan küpelerden kaçının.!)Her zaman için olması gereken göze patacak tek bir parça barındırmanızdır üstünüzde burada tercih tamamen size ait ama sakına bir çok gösterişli parçayı bir arada barındırıp rüküş olmayın..










Güzellik ve bakım:
Uzun saçlara sahipseniz derli toplu bir at kuyruğu, yada topuz, hatta romantik bir saç örgüsü, kısa saçlarınız varsa düzgün bir fön veya bir tarafa tutturulmuş zarif bir aksesuarla detaylandırabilirsiniz..Saç bantlarıda alternatif bir seçenek olabilir.Makyajınızı fazla abartılı renkler yerine pastel ve mevsim renklerine uygun tonları seçmenizi öneririz..