Neon Renk Ayakkabılar bitti


Kıyafetlerde fazlaca göze çarpan ve  herkes tarafından tercih edilmeyebileceği neon renkler özellikle genç kızların ilgisini çekmeye devam ediyor.. Ayakkabılarda ise herkes tarafından rahatlıkla kullanılabileceğini düşünüyorum..
Sezonun trendi olan neon renkleri giysilerde kullanmak için zorlanmış olabilirsiniz ama ayakkabılarda aynı zorluğu yaşamayacağınızı sanmıyorum, gayet şık, zarif ve modern görünümlerinin yanı sıra her tarz giyime uygun hale getirebilirsiniz ve giysilerinizle kombinleyebilirsiniz...
Rengarenk olarak tasarlananlar ise düz renkli kıyafetleriniz için ideal..
İster topuklu seçin isterseniz de ayaklarınız rahat etsin diye babet tarzı ayakkabılar seçin ama sezonun son trendi olan neon renkli ayakkabılardan mutlaka edinin ve bu trendi sizde yakalayın... 2012 ye sizde damganızı vurun ve şıklığınızı bir an önce tamamlayın ve göz doldurun...Şimdi indirim sezonundan faydalanıp edinmek için en ideal zaman neyi bekliyorsunuz? Yaz bitmeden elinizi çabuk tutarsanız modadan geri kalmamış olur ve şıklığınızı göz kamaştırıcı hala getirebilirsiniz. Sizler için aşağıda birçok modeli bir araya topladım. Kıyafetinize uygun olanı seçeceğinizden hiç şüphem yok. Rengarenk modeller, insanın giydiğinde neşeli ve cıvıl cıvıl hissetmesini sağlıyor. En önemlisi şu ki kimsenin bu renkeri bir araya getirip cesaret edemeyeceği güzelliğe siz ilk adımı atın..
İlk modelimiz bir çok rengin bir arada kullanıldığı çok şık bantlı bir model..
Bu sezon platform topuklar daha az görünecek ve yerini sivri burunlu yüksek topuklu ayakkabılara bırakacak bunun en güzel örneklerini de resimlerimiz arasında görmeniz mümkün..
Yaz içinse babet ve terlikler sanırım en ideal modeller arasında olacaktır..devamını resimlerimizi takip mederek izleyebilirsiniz..

Keyifli Alışverişler~~
Aşağıdaki fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların üzerine tıklayın..


Gözleriniz alacak canlıklıktaki bu ayakkabıları giydiğinizde kendinizi çok renkli hissedeceksiniz...



Neon renkler sezonun trendleri arasında sizde bu modaya uymak için ayakkabılardan başlayabilirsiniz..


Babet olarakta canlı renkleri tercih edebilirsiniz..

Bir kaç rengin bir araya geldiği modelde çok şık ve kombinlenmesi oldukça kolay olsa gerek..

Süet tasarımlar ve iki renkli platform topuklar...


Neon renk sezon trendi ayakkabı modelleri
İster topuklu, ister babet...
Sivri burunlu yüksek topuklu sezonun trendi neon ayakkabı modelleri
Neon renklerin hakim olduğu nubuk tahta topuklu ayakkabılar..