Tchibo Rengarenk Mutfaklar bittiiii...

Her hafta, hatta her gün yenilenen ve yeni çıkan ürünler ile neşeli bir o kadar da keyifli ürünleri ile bizlerle olan Tchibo' un katoloklarına bayılıyorum "Rengarenk Mutfaklar"a yer verdiği katoloğuna rastladığımda çok beğendim ve mutlaka sizlerle paylaşmam gerektiğini düşündüm...Neşeli eğlenceli ve rengarenk, ürettiği ürünlerde sağlık konusunu ön planda tutan ve sağlığımız için düşüncelerinden dolayı hak alkışı hak etmesi bir yana  tasarımlarında ki ruhu bize enerji olarak yansıtması çok da taktir edilir bir düşünce diye düşünüyorum ve beğeni topladığını müdavimleri olduğunu da biliyorum...
İster fikir edinin ister İnternet mağazacılığı ile edinin yada bizzat mağazalarını ziyaret edin karar sizin, ama mutlaka bir göz atın ve alışveriş ihtiyacınız varsa alışverişe öyle çıkın demeden de geçemiyorum...,
Ayrıca Tchibo mağazalarında, alışveriş yorgunluğunu Tchibo' nun nefis kahve ve atıştırmalıklarını tadarak atabilir, lezzeti hoşunuza gittiyse de alabilirsiz..
Tchibo geniş kahve seçenekleri ve farklı sunumları ile müşterilerine kahve içme zevkini yaşatıyor...diyor ve
Keyifli Seyirler... temenni ediyoruz...
Kupalarına puantiyeler koymuş ve rengarenk tasarlamış kahve içmek ve bu şirin görünümlü kupaların kahvaltı masasındaki keyfi bir başka olsa gerek..
Rengarenk tavaların da yumurta pişirip masanıza koyup keyifle ve zevkle ikram edebilirsiniz şirin ve cıvıl cıvıl çünkü..
Hazır mutfağınız yoksa yada olupta eksikleriniz varsa ürettiği dolaplarla eksiğinizi giderebilirsiniz..
Rengarenk tavaları, tencereleri, kek kalıpları, turta kalıpları, kesme tahtaları ile rengarenk mutfaklar elde edebilirsiniz ve keyifle mutfakta zaman geçirebilirsiniz..
Nihals~~
Aşağıdaki fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların üzerine tıklayın..



Tchibo ile Rengarenk Mutfaklar



Renkli kızartma tavaları...



Renklerin ve beyazın kullanıldığı şirin mutfak dolapları..



Ekmek kızartma makinesi ve saklama kapları..


Bar taburesi, işlevsel dolap ve raflar...



Aydınlatma örnekleri...



Rengarenk mutfak gereçleri..



Renkli tava ve tencereler..



Kupa ve buzluklarla rengarenk mutfaklar..


Karpuz dilimleyici, ekmek kesme tahtası ve renkli bıçaklar..



Saklama kapları..Aynı zamanda çok amaçlı kekinizide çırpabilirsiniz..