Çağdaş Masalar Masa Dizayn Önerileri bitti

Masa dizaynı, bir bakıma kişiliğimizin aynası aynı zamanda da görsel bir şölen diye bilinir. Bu konuya olan ilgimden dolayı olsa gerek konunun üzerinde oldukça duruyorum ve nerede şık ve hoş masa tasarım dizaynları görsem  bende hemen bir yazı hazırlıyorum... Öncelikle, hazırlanmış bir masa gözüme hitap etmeli onu içimden dillendirirken ikramı unutmalı ve seyrine doyamamalıyım, bir bayan olmama rağmen düşüncelerim bunlar, yemekler ikinci planda gelmeli tabi ki damak tadı da oldukça önemli ama...şık bir masa daha öncelikli benim için. Ne dersiniz sizcede öyle değil mi?


Hele ki özel bir gece için masa hazırlamış isem konuklarım sergilediğim masayı yüksek sesle dillendirmeli görüntüsüyle agızları açık bırakmalı, harika bir masa olduğunu bakışlarıyla belli etmeli kısaca hoş olmalı ve beğeni toplamalı... Küçük alternatiflerle bunu yapmak mümkün, aşağıda da örneklerde de görüğünüz gibi...
 Şöyle bir düşünürsek şık aydınlatma aksesuarlarıyla süslenmiş bir masa ne kadar hoş görünürdü değil mi? Birbirinden güzel şamdanların sizi büyüleyeceğinden eminim.
 Mesela bu görüntüyü çiçeklerle de tamamlayabilirsiniz. Masamız için seçilmiş dekoratif tabaklar desenleriyle sizlerin ilgisini çekecektir. Kadehler, özenle seçilmiş çatal bıçaklar, nihaleler, peçete halkaları renk tonlarının birbirine uyumu ve desenleriyle göz dolduracaktır. Sizlerde böyle bir masanın keyfini sürmek istemez misiniz?
 Daha bir çok seçenekle süslemeler yapabilir ve kişiliğinizi en güzel şekilde yansıtabilirsiniz. Unutmayın sizin istediğiniz zaman herşeyin en güzelini yaparsınız yeter ki değişime açık olalım.
 Sizlere kendimden örnek vermek istiyorum sizlere geçenlerden bir yemek düzenledim öyle bir masa hazırladım ki herkesin ağzı açık kaldı, bütün yemek boyunca masamın şıklığından bahsederken bilirsiniz bazıları da çekemediklerinden sadece susmakla yetindiler :):) Çoğunun yüzünden okunuyordu bu. Amacım burda kendimi övmek değil tabi ki ben yapabiliyorsam bu uyumu sizlerinde yakalayabilceğinden hiç şüphem yok :)
 Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum ki genç kızların çeyizinizde bulunması gereken ürünlerdir. Aşağıda sizler için seçtiklerimize göz atabilirsiniz...

Nihals~~
Resimlerin büyük hallerini görebilmek için üzerine tıklayınız...


Masalarımızı aydınlatacak romantik geceler için meşaleler.


Altın yaldızlarla işlenmiş şık tabak tasarımları..


Desenleri ve modelleri ile göz dolduran şık çatal kaşık takımları

Şık cam vazolar ve mumlar..


Şık masalar için modern aksesuarlar..


Tatlı ve pasta standları


Cam ayaklı şekerlik kurabiyelikler..






Dekoratif mumlar...


Swarovski taşlı kadeh modelleri


Şık ve zarif nihaleler...


Çağdaş masalar için şık çatal kaşık takımları..

Altın vurgu tabaklar ve swarovski taşlı peçete halkaları..


Sarı kaplama çatal kaşıklar...


Nihale peçete halkası ve salata kaşığı aynı desenlerde ve modelde..


Yuvarlak tealight dizaynları