Moda Bakım


1-) Bu yaz oldukça popüler olan kısa şortlardan indirim günlerinden faydalanarak bir kaç farklı desen renk ve modelde almanızı öneririm.. Özellikle jean olanları sonbaharda veya kışın opak çoraplar ile kombinleyebilir topuklu ayakkabı, çizme veya spor ayakkabılar ile modern ve şık bir kombin yaparak kullanabilirsiniz..

2-) Kalçalı bir vücut yapınız varsa eğer, omuzları ve kolları, fırfırlı, apoletli yada vatkalı giysiler tercih edebilirsiniz.
Omuzlarda yaratılan dolgunluk, vücudunuzu çok daha orantılı gösterecektir ve bunu farkettiğinizde bir sorunun ortadan kalktığını görüp mutlu olacaksınız...

  .

En gözde modellerin bir araya geldiği ve yaza damgasını vuran minik topuklu ayakkabılar
en çok sevilen parçalarından bir tanesi. Özellikle yüksek topuklu ayakkabı giyemeyen rahatına düşkün bayanların kurtarıcısı olacak bu ayakkabılar ile hem rahat edecek hemde klasik kıyafetlerinizi tamamlayabileceksiniz.. Bunun yanı sıra açık ayakkabı giymeyi tercih eden bayanlar ayak tırnaklarını da uzatmak isterler fakat uzun ayak tırnakları ile giyilen kapalı ayakkabılar tırnaklarınıza şiddetli baskı uygulamasına ve tırnak kayıplarına neden olabilir, bu nedenle ayak tırnaklarınızı ideal bir boyutta tutmanızı öneririz..



 Sevgiler..


Nihals~~








Uzun Elbiseler





Rahatınıza düşkünseniz tercih edebileceğiniz babetler..


Bir kadının ihtiyacı olan şeyler