Bellona Koltuk Takımı Modelleri bittiii

Günümüzde ev dekore etmek artık çok kolay tasarımcılar ve markalarla çeşitlilik o kadar fazlaki sadece seçmekte zorlanacağınız kesin..
Bellona Mobilyanın sizler için yeni tasarımlarını ve tasarımlarını bir araya toplayarak sizlere bir yazı hazırlamak istedim. Bu modelleri görmeden geçmek istemeceksiniz.
Evlilik hazırlığı yapıyor olabilirsiniz yada yeni bir ev almış olabilir mobilyalarınızdan sıkılmanız da olası tabi ki, fazla araştırmak her zaman iyidir çünkü satın alırken sadece görünümüne değil rahatlığına, konforuna, kalitesine ve kullanışlı olup olmadığına da dikkat etmek zorundasınız.. Sizlere birbirinden güzel modelleri bir araya getirdim.

 Beyazın genellikle çok çabuk kirlendiği söylenir açık renkler tercih edilmez ama bu güzellikten mahrum kalmak istemeyeceksiniz. Aynı zamanda deri koltuklarında şık bir görüntü oluşturduğunu söylemeden geçmek istemiyorum. Eski deri koltukların ne kadar rahatsız olduğunu hepimiz biliriz. Yeni çıkan modellerden bende kendi evime aldım ve kullanışı o kadar rahat ki anlatamam. Deri diyince herkes ağız buruşturur ama ben çok memnunum ve sizlerede tavsiye ediyorum.
 Bellona Mobilyada tüm bu seçenekleri bir araya toplamış ve modern çizgisi ile tanıtmış ve siz alıcılarına ulaştırmış diye düşünüyorum..
Çünkü görünümünden konforuna kadar en iyi malzemeleri ve tasarımları bir araya toplayarak bizlere seçme olanağı sunmuş, salon takımlarına uygun olarak yemek odası takımları ve  hatta yatak odası takımları ile de beğendiğimiz modelin alternatif seçim olanakları da mevcut... dedikten sonra şimdi bu modellere bir göz atalım...

Nihals~~
Aşağıdaki fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların üzerine tıklayın..


 Asos Koltuk Takımı, şık işçiliği ile klasikle modern birlikteliğin göz dolduran hali

                                                             

Calista Koltuk Takımı, derinin de kullanıldığı şık tasarımlar..





Helina Koltuk Takımı, oldukça zarif görünmüyor mu?

                                                             

 Karen Lüks Takım, aynı zamanda açılarak çekyat olabilen kullanışlı bir takım örneği daha..

                                                                 

Lorena Koltuk Takımı, desenleri ve modeli oldukça şık bir örnek..


  Nepal Koltuk Takımı, açık rengini yada koyu rengini tercih edin kullanıldığı alanda oldukça modern bir görünüme sahip olacaktır..


 Victoria Koltuk Takımı, gümüş yaldızların da göze çarptığı klasik bir takım..


Vivaldi Koltuk Takımı