Vişneli Tart Tarifi

VİŞNELİ TART 
10 adet küçük tart Bu sevimli kalbe kim dayanabilir? Hiç pasta yapmamış olanlar bile kolaylıkla hazırlayabilecekler.Hem hafif hemde yaz günleri için ideal ikramlık

 Kullanılacak Malzemeler~~
 Hamuru: 
1,5 bardak un
 150 gr margarin

 2 çorba kaşığı şeker
 1.5 çay kaşığı vanilya
 3 çorbakaşığı su

İçi:
Bir bardak dolusu puding
Bir bardak krema
 2 kaşık limonsuyu
 1/2 kg vişne

 Hazırlanışı:
 Bütün malzemeyi karıştırarak hamuru hazırlayın. Buzdolabında en az 30 dakika bekletin. Pudingi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın. Hamuru 3 mm. inceliğinde açın. Kalp şeklindeki kalıplara yerleştirin. Hamuru üzerlerine koyun, biraz bastırdığınızda hamur kalıpların kenarlarına yapışacaktır. Elinizle iyice bastırıp hamurları döşeyin. Üzerlerine bir çatal ile delikler açın ve folyo kağıdı döşeyerek 200 derece sıcaklığındaki fırında 15 dakika pişirin. Folyo kağıdını çıkardıktan sonra biraz renklenmesi için 5 dakika daha pişirin. Soğutun. Kremasını hazırlayıp hamurların üzerlerine sürün. Vişne tanelerini limon suyuyla sulandırarak küçük kalplerin üzerlerine yerleştirdiğinizde tartınız hazır olacaktır.

Afiyet Olsun~~