Ne Pişirsem / Şeftalili Tart

Şeftalili Tart 
İnce kesilmiş şeftali dilimleri ile tadlandırılmış tartınızın lezzetine doyum olmayacak.
Hamuru: 
1 Bardak un
1/2 bardak kepekli un
75 gr. yağ
2 çorbakaşığı şeker
1 yumurta gerekirse biraz su


Krema
 Bir bardak puding

İçi: 
4 adet şeftali
 6 kaşık şeftali reçeli

Hazırlanışı: 
Unları, yağı ve şekeri birlikte karıştırın. Eğer hamur çok kuru olduysa bir çorbakaşığı su ekleyebilirsiniz. Hamuru temiz bir beze sararak 30 dakika buzdolabında bekletin. Daha sonra çıkararak 6 adet tart kabına döşeyin. Üzerlerine folyo kağıdı döşeyerek 15 dakika 200 dereceli fırınınızda pişirin. Folyo kağıtlarını çıkartıp 5 dakika daha pişirin. Fırından çı-kardıktan sonra üzerlerine pudinginizi sürün. İnce ince dilimler halinde kesmiş olduğunuz şeftalileri tartlarınıza dizdikten sonra üzerlerine şeftali reçeli sürün. Şeftali reçeli yerine başka reçeller kullanabileceğiniz gibi tartınızı ufak ufak 6 adet yerine büyük tart şeklinde de hazırlayabilirsiniz. Bu şekilde keserek dilim dilim servis yapabilirsiniz.

 Afiyetler Olsun~~