Neon Renk Modası




Neon (fosforlu) renkler bu sezonun en popüler trendlerinden biri. Kıyafetlerinizde, aksesuarlarınızda bu renk bununla uyum sağlamaz derdiniz olmadan, tüm renkleri özgürce kombinleyebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz..Eğer renklerden korkmuyorsanız ve kullanabilirim diyecek kadar kendinize güveniyorsanız oldukça eğlenceli ve keyifli olabiliyor...



Sağlığınız ve Siz


1-) Aç olduğumuzda karar verme ve dürtü kontrolümüz zayıflar, bu yüzdende hayatınızı etkileyecek önemli kararları tok karna almakta yarar vardır..
2-) Stresle baş edebilmenin yollarından biride magnezyum açısından zengin içerikli besinlerin tüketilmesidir.. .Koyu yeşil sebzeler, fındık, ceviz, kabak çekirdeği tam tahıllı ekmekler birer magnezyum deposu olarak sayılabilir...



Neon Renk Ayakkabılar


Kıyafetlerde fazlaca göze çarpan ve  herkes tarafından tercih edilmeyebileceği neon renkler özellikle genç kızların ilgisini çekmeye devam ediyor.. Ayakkabılarda ise herkes tarafından rahatlıkla kullanılabileceğini düşünüyorum..
Sezonun trendi olan neon renkleri giysilerde kullanmak için zorlanmış olabilirsiniz ama ayakkabılarda aynı zorluğu yaşamayacağınızı sanmıyorum, gayet şık, zarif ve modern görünümlerinin yanı sıra her tarz giyime uygun hale getirebilirsiniz ve giysilerinizle kombinleyebilirsiniz...
Rengarenk olarak tasarlananlar ise düz renkli kıyafetleriniz için ideal..



Moda Bakım / Güzellik / Bakım

1-) Yaz aylarında mini etek giydiğiniz zaman,  bacaklarınızı daha da uzun ve ince göstermek istiyorsanız vücut yağını bacaklarınızın sadece ön orta bölümüne sürün, ne kadar başarılı olduğunuzu göreceksiniz, fazla kullanmamaya özen gösterin ki dikkat çekmesin...
2-) Bu yıl çok moda olan desenli tırnak ojelerinden kullanmak istiyor ama uygulamaya zaman bulamıyorsanız desenli takma tırnaklar tam size göre..Hızlıca yapıştırıp kıyafetinize uygun desenleri kullanabileceğiniz bu takma tırnaklardan bir kaç farklı set almanızı öneririz..
İllada kendiniz yapmak istiyorsanızda kolay bir modeli deneyip kendiniz tırnaklarınızı süsleyebilirsiniz..



Güzellik Bakım

Her kadının bakıma ihtiyacı vardır. 'Ben güzelim; bakıma ihtiyacım yok' ya da 'zaten çirkinim, bakım yapsam ne olur?', asla demeyin.
— Unutmayın, bakımlı her kadın göz alıcıdır ve biraz bakımla daha sağlıklı ve genç görünebilirsiniz. Ayrıca kendiniz için ayıracağınız birkaç saat hem vücudunuzu, hem de ruhunuzu rahatlatacaktır ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.. Sakın 'Ev işlerinden vakit bulamıyorum ' diye düşünmeyin. Çünkü nasıl evinizin ve çocuklarınızın bakıma ihtiyacı olduğunu düşünüp bu tür işlerinizi aksatmıyorsanız, kendi bakımınızı da aksatmamalısınız.




Moda Bakım


1-) Bu yaz oldukça popüler olan kısa şortlardan indirim günlerinden faydalanarak bir kaç farklı desen renk ve modelde almanızı öneririm.. Özellikle jean olanları sonbaharda veya kışın opak çoraplar ile kombinleyebilir topuklu ayakkabı, çizme veya spor ayakkabılar ile modern ve şık bir kombin yaparak kullanabilirsiniz..

2-) Kalçalı bir vücut yapınız varsa eğer, omuzları ve kolları, fırfırlı, apoletli yada vatkalı giysiler tercih edebilirsiniz.



Canlarım






💋


 

Hayvan hakları ve yeni gelen YASA kanunu


 Belki bu bloga çok zaman ayıramadım gerekli kitleye de ulaşamamış olabilirim.. Ama bu satırları karalamayı kendime borç bildim..

Evde benimle yıllardır birlikte hayatıma anlam katan dört kedimle birlikte yaşarken yaşananları sadece izleyebilir olmak oldukça yıpratıcı..

Nasıl olurda böyle bir vicdansızlığa izin verilebilir.. İnsanlara zarar verdiği iddia edilen hayvanlar, insanın insana verdiği zarardan daha mı fazladır ya da insana zarar veren insana ceza yaptırımı nedir de hayvanlara bu  ceza hak görülmüştür!!!

Bu yeni çıkarmaya çalışılan yasanın üzücülüğüne değinmeden geçmek istemedim.. 

Yeteri kadar sahip çıkamadığımız koruyup kollayamadığımız, çöpten yemek yemeye mecbur bıraktığımız, barınak adı altındaki çoğu barınağın barınak olmadığını gerek izlediğimiz haberler, gerekse duyduğumuz olaylar karşılığında bildiğimiz ve popülasyona karşı hiç bir girişimde bulunmadığımız bıçak kemiğe dayanınca da tek çare onları yok etmek yönünde verilen kararlar karşışında bunu buraya yani tarihe not düşmek istedim..

Gerçekten çok üzgünüm böyle bir dünyada yaşadığım ve olacaklara karşı hiç bir şey yapamıyor olmanın verdiği acizlikle sadece bu satırları karalayabiliyorum..

ve umuyorum ki buna bir dur denir ve gerekli önlemler alınarak onlarında huzur içinde yaşamalarını idame etmeleri mümkün olur..


                                                                                                                                 Nihals~~

Bunlara Bayılacaksınız.. Gelinlik Koleksiyonu



Gelin adayları için göz dolduran bir koleksiyon ve adaylar bayılacaklar bu modellere, nerede ise hepsi straplez çalışılmış modeller evliliğe hazırlanan genç kızlar için ideal modelleri içeriyor, fazla abartıdan uzak modeller olmakla birlikte şık ve gösterişli, kabarık tasarlanan gelinlikler ise sade ve göze fazla batmayan şekilde dikilmiş.
Genç kızlar evlenirken illaki düğünün meleği olmak isteyeceklerdir. Düğünde benden daha güzel kimse olmaması lazım, benim güzelliğime gölge düşürecek bir güzellik bulunmaması lazım der. Bunun için sizlere birbirinden güzel modelleri topladım.
İçinde kuğular gibi saf ve duru salınabileceğiniz birbirinden zarif ve harikalar yaratıyorlar. İşte benim için en güzel model bu dedirtecek sizi kendine hayran bırakacak ve gerçekten düğünde harika görüneceksiniz.
 Ben daha evlenmedim gerçekten Allah nasip kısmet ederde bir gün gelinlik giymek nasip olursa bu modeller benim için harika ötesi güzellikte. Güzel Allahım nasip ederde bir gün evlenirsem bu modellerden birini giymeyi çok isterdim. :)
Yeni nesil tercihler için kısa iki modele de yer verdiğim koleksiyona göz atmadan geçmenizi istemem açıkçası. Saçlarınızı ister salabilir isterseniz topuz yaptırabilir her türlü ne şekil isterseniz rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Tabi modellere tek evlilik hazırlığı yapan genç kızlarımız bakmıyor evlenmek üzere olan bir damat adayı da bu modellere bakmak isteyecektir. Sevdiğini en güzel gelinliğin içinde görmeyi isteceğinden hiç şüphem yok. Sadece damatlar mı anneler babalarda kızlarını ya da gelinlerini bu güzelliklerin içinde görmek isteyecektir. Onlarda bu mutlu günlerinde onların melekler kadar güzel olmasını dileyeceklerdir. En güzel modeli seçmekte zorlanabilirsiniz.
 Her genç kızın rüyası olan modellerin bir arada bulabileceğiniz bir yer bakın neler var neler...
                                             
                                               Mutluluklar....

                                                Nihals~~



Aşağıdaki fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların üzerine tıklayın..



 Yaz Gelinlik Koleksiyonu.


Bunları gördüğünüzde kendinizi içinde hayal etmek oldukça hoş bir duygu..


Kabarık kat kat  ve düz modelleri ile şık gelinlik modelleri...


Kısa ve yenilikçi modelleri ile 


Mini modellerin ne kadar göz kamaştırdığının farkındasınızdır sanırım


Mini ve kabarık modeller


Dar, vücudu saran modelimiz ne kadar hoş görünüyor


Modern ve sade çizgileri ile hayalleri süsleyen Gelinlik Modelleri










Çağdaş Masalar Masa Dizayn Önerileri

Masa dizaynı, bir bakıma kişiliğimizin aynası aynı zamanda da görsel bir şölen diye bilinir. Bu konuya olan ilgimden dolayı olsa gerek konunun üzerinde oldukça duruyorum ve nerede şık ve hoş masa tasarım dizaynları görsem  bende hemen bir yazı hazırlıyorum... Öncelikle, hazırlanmış bir masa gözüme hitap etmeli onu içimden dillendirirken ikramı unutmalı ve seyrine doyamamalıyım, bir bayan olmama rağmen düşüncelerim bunlar, yemekler ikinci planda gelmeli tabi ki damak tadı da oldukça önemli ama...şık bir masa daha öncelikli benim için. Ne dersiniz sizcede öyle değil mi?



Çizme Modelleri

 Bu sezonun çizme modelleri hakkında küçük küçük fikirler ortaya çıkmaya başladı ve bende Victoria Secret modellerine bir göz attım ve beğendiklerimi de sizlerin beğenisine sunmak istedim.. Çizmeler geçen seneden beri oldukça uzun olarak tasarımcıların elinden çıkmaya çıkmaya başladı 2012 de de öyle olacağa benziyor, nubuk ve süetlerde oldukça rastlanır çizmeler olacağa benziyor..



Otantik Koltuk Tasarımları

Koltuklarımızı seçerken dikkat edeceğimiz yegane şey konforu ve bunun hemen akabinde de şıklığı söz konusudur sanırım....Konforlu olduğundan ve rahatlığını garantiye aldıktan sonra estetik bir görünüm için sıvarız kolları.. Şık bir koltuk kullanıldığı alana katacağı hava dışında göze çarpıcı ve de etkileyici olmalıdır, artık çekyat adı altında kullanılan kanepeler bile oldukça şık dizayn edilir oldu çünkü artık kimsenin rağbet etmemesi sonucu onları bile modern ya da gösterişli şekiller verilmeye başlandı...



Yağmur Botu Modelleri

Kışın kapıya dayanması yada yağmurların başlaması ile birlikte yağan yağmurların etkisi bizi vitrinlerde boy gösteren Yağmur Botlarına yöneltti, tüm yurtta kendini hissettiren yağışlar şıklığımızdan taviz vermemek adına alternatif seçeneklerden olan botları cazip hale getiriyor ve üreticileri de harekete geçiriyor.. geçen sonbaharda da sıkça rastladığımız bu çizmeler alıcısına farklı renk ve modelleri ile ulaşıyor,



Kendi Stilini Kendin Yarat



KENDİ STİLİNİ YARAT..!


Her yerde yazılıp çizilenleri okuyor ve kendimiz için en doğru stili bulmaya çalışıyoruz.
  Mesela bir rock konserine giydiğimiz kıyafeti ciddi bir gece davetinde tercih edemezsiniz öyle değil mi? Edemeyiz etmesine de bazen moda diye peşine takıldığımız giysiler içinde rüküş görünebileceğimizi de unutmamak gerekir.. Her birimizin vücut yapısı farklı olduğu gibi giydiklerimizin bize yakışırlığıda bunun gibi, en iyisi geçin aynanın karşısına ve denediklerinizden içinize sineni alın giyin ve kendi şıklığınızı kendiniz yaratın..



SezonunTrend Renkleri

Sezon ürünlerinin ünlüler tarafından kullanılması veya da ünlü markaların o sezonun trend olmasını düşündükleri rengi koleksiyonlarına yansıtmaları o sezonun  trend belirleyici unsurlar olarak biliniyor... Bu yılın trendleri ise oldukça renkli ve cıvıl cıvıl özellikle de İlkbahar ve Yaz için birbirinden çok seçenek sunuyorlar bize.. Aslında renk seçimlerinde renk belirlesek bile yaz aylarında her renk kullanılıyor genelde ama özel gün ve gecelerde belki istinai durumlarda sezonun rengi tercih edilebilir, doğada bile her renk mevcutken bunlardan mahrum kalmak niye diye de düşünmeden edemiyorum..



Trend Elbiseler



İlkbahar Yazına  damga vuran trend belirleyen renklere desenlere ve tasarımlara yer vereyim istedim, İlkbahar Yaz renkleri modelleri ve desenleri ile Versace ve Dolce Gabbana trend olarak belirlenmiş tarzları ile göz dolduruyor..Dantel tasarımlar, turanjlar, hiç bir zaman modası geçmeyen siyahlar, çiçek tasarımlar, leopar desenler, kareliler, puantiyeler ve lale desenleriyle Versace tasarımlar...vitrinleri süslemiş durumdalar..
Biz bayanlarda bu yılın trendlerini yakalamk için alışverişlerde tabiki..:)
Fikir edinmek ve modayı takip ediyorum diyenler için...




Aşağıdaki fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların üzerine tıklayın..



Dantel görüntüsü ve rengiyle cezbedici Dolce Gabbana mini elbise..


Kesimiyle ve modeliyle desenleriyle ilgi çekici bir dizayn..


Uzun elbiseler çok moda bu sezon..


Leopar elbiseler gündemden düşmedi kışta da vardı yaza da damgasını vurdu..


Pitikare kloş kesimiyle tam anlamıyla yazlık bir elbise..


Rengi ile göz dolduran şık elbise ve uyumlu çizmesi ile dikkat çekici..

Versace kendine has stiliyle kullandığı lale desenleriyle çok şık bir tasarım..

#Mudo Concept Koltuk Kanepe Modelleri

Kendine has çizgisi ve tarzı ile kendi hedef kitlesini yakalayan Mudo Concept ürünleri şahsen benimde çok beğendiğim koleksiyonu ile göz dolduruyor, farklı tarzı ve modern kültüre hitap eden çeşitliliği yıllar önce 1990 yılında bir aksesuar dükkanı ile başlayan ve 1993 lü yıllarda " Ev Yaşamı İçin Her şey " söylemi ile yola çıkarak mobilyadan mutfak, banyo kişisel ürünleri de yelpazesine kattı ve günümüze kadar hızlı bir başarıyla ulaştı..






Farklı Mobilya Tasarımları

Günümüzdeki modern yada klasik tarzda mobilya ile evlerini döşemek istemeyen nostaljik ve otantik bir hava solumak isteyenler eski tarz eşyalara mobilyalara yada ev dekorasyonuna düşkünlüğü olanlar şark köşesi tarzında yada otantik dizayndan yana olanlar bu yazımda sizler için....hattaa benim için:):)...ben bayıldım hepsinee keşke kocamann bir dizayn alanım olsa da hepsini de alıppp birr güzelll kendimce kombinlesem vee hoş bir mekan oluştursam kendime diye düşünerekten