Christian Loubouti Ayakkabı Modelleri bittiiii

Christian Loubouti ayakkabı modelleri her zamanki gibi biraz çılgın biraz farklı, farklı tarz ve sitili ile göz doldurmaya devam ediyor....Çılgın modellerin göze çarptığı koleksiyonda her tür papuç bulabilmeniz mümkün.. Şıklık bazen ufak detaylarda gizlidir, kullandığı malzemeler bazen o kadar çılgın olabiliyor ki karşısında ne diyeceğinizi bilemediğiniz gibi tabi ki beğenmeden de geçemiyorsunuz.. Mesela bizim ölçü yaptığımız mezura ile ayakkabı tasarlamış ben çok beğendim ilginç bir model olmuş..Desenli ruganlar göze çarpmaları ile, taşlı tasarımlar çekiciliği ile göze çarparken, kimilerinde de değerli taşlar kullanmış Sworovski taşlarla bezemiş ayakkabılarını özel günleriniz geceleriniz ve davetleriniz için alternatif seçenekler sunuyor..

Gelin ayakkabısı tasarımları da dikkat çekici, pullu olanları rengi uymaz diye düşünmeyin aynı taşlarla bezenmiş mini bir çanta ile kombinleyebilirsiniz, yada gelinliğinizde taşlar varsa uyum sağlayacaktır..
Bir davet düzenlediniz ve ne giyeceğinize karar verdiniz. Ama buna uygun bir papuç bulmakta zorlanıyorsunuz. Başka yerde aramanıza hiç gerek yok sizler için en güzel modelleri Christian Loubouti farklı renklerle bir araya getirdi. İsterseniz düz renkleri tercih edebilir, isterseniz de şık desenleriyle rengarenk modellerimizi seçebilirsiniz. Taşlı modellerinde hoş bir görüntü yaratacağını ve çok beğeneceğinizi umuyorum. Siyahın ne kadar asil göründüğünü dile getirmeden geçmek istemiyorum. Siyah rengi her türlü kıyafette kullanabilirsiniz seçim sizin.
Şimdi bu harika modellere bir göz atmaya ne dersiniz. :)
Nihals~~

Aşağıdaki fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların üzerine tıklayın..




Christian Loubouti Ayakkabı Modelleri


Christian Loubouti Parlak renkli platform topuklu ayakkabı tasarımları


Christian Loubouti Swarovski Kristal Taşlı Ayakkabı tasarımları...


Christian Loubouti siyah platformlu ayakkabı trendleri....

Mor platform topuklu ayakkabı örnekleri...

Pudra tonlardaki rugan ayakkabılar...


Swarovski taşlı sivri burunlu yüksek topuklu sezon trendleri ayakkabılar...


Christian Loubouti Ayakkabı Modelleri

Christian Loubouti Gelin Ayakkabı Dizaynları