Color And Stripes by Mango İlkbahar Yaz

Türkiye ve tüm dünyada ilgi gören İspanyol markası Mango İlkbahar Yaz koleksiyonlarını yayınlamaya devam etmekte. Yaza damgasını vuracak olan trendlerden oluşan, çizgili ve renkli cıvıl cıvıl bir koleksiyon. Göreceğiniz gibi, çizliler ve renklerle dopdolu bir koleksiyon. Renkli yüksek bel pantolonlar, tulumlar, çantalar, çizgili elbiseler, eteklerle cıvıl cıvıl ve harika fikirler de sunuyor.. Yazın renkli havasını koklaya bileceğiniz bu şık tasarımlara birlikte bakalım..

Nihals~~



Aşağıdaki fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların üzerine tıklayın..




Color And Stripes by Mango İlkbahar Yaz


Birbirinden şık modeller ile Mango yazı...


sezona damgasını vuran çizgililer..


Mango Modelleri..

Josephine De La Baume by Mango İlkbahar - Yaz


Mango' nun yeni yüzü
Mango'nun yeni siması çekici ve seksi görünümü ile Josephine de La Baume.
1984 de Barselona da ilk mağazasını açmış olan Mango katalog çekimlerini  aralıklarla ünlü mankenlerle ve onların isimlerini kullanarak yapmakta.Bu yılda  Joséphine de La Baume, Fransız bir aktris, model ve şarkıcıyı aralarına kattı ve reklam çekimlerini onunla yaptı.. .Tropikal ortamda adeta bir tropikal bahçe havasında çekilen görüntüler ve teşhir edilen ürünler sezonun trendlerini de göz önüne sermekte..Ünlü aktris tüm güzelliği cazibesi ve kızıl saçlı görünümü ile  Mango' nun  İlkbahar Yaz kampanyası için poz verip güzelliği ile görenleri kendisine hayran bıraktı, bu birbirinden güzel  tasarımlara beraberce göz atmaya ne dersiniz?

Nihals~~
Aşağıdaki fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların üzerine tıklayın..




Josephine De La Baume by Mango İlkbahar - Yaz


Josephine De La Baume ile Mango Katalog çekimleri..


Şık çiçekli tasarımlarla Mango..


2011 İlkbahar Yaz Modelleri


 Mango Tasarımlar..

Moda Bakım / Güzellik Bakım



 Gözlerinizin birbirinden fazla uzak olduğunu düşünüyor ve bu durumdan rahatsız oluyorsanız sizde makyaj ile bu görünümü en aza indirebilirsiniz, makyaj yaparken birkaç makyaj hilesi ile sorunu ortadan kaldırabilmeniz mümkün, göz kapağının göz çukuruna yakın bölümüne koyu renklerde farlar, dış tarafına ise daha açık renk farlar kullanmalısınız, bu şekilde istediğiniz görünümü elde edip gözlerin birbirine yakın görünmesini sağlamış olacaksınız..
 Beyaz açık renk bir tene sahipseniz hassas bir cilt yapınız var demektir, güneşe çıkmadan önce mutlaka yüksek faktörlü bir güneş kremi kullanıp dışarıya öyle çıkmalısınız, güneşin zararlı ışınlarından fazlaca etkilenir beyaz tenli ciltler...
Sevgiyle 
Nihals~

Sevgiyle 
Nihals~~